dijous, de desembre 25, 2014

Autoinculpacions pel 9N al TSJC

Més de 600 persones comencen la campanya d’autoinculpacions pel 9N al TSJC 

Dimarts, 23 Desembre, 2014

1 comentari:

  1. Bon dia,

    Demanem adhesions per tornar a bastir la Caixa de Pensions, 100 anys després, amb l'esperit inicial i enmarcada en el procès de Catalunya cap a la independència.

    El tema, de tant complicat com és, esdevé simple: O ens muntem els catalans mateixos, amb les nostres forces i els nostres mateixos estalvis una nova Caixa de Pensions que treballi de veritat per les classes més necessitades del país... O ningú ho farà per nosaltres.

    Tenim una important quantitat d'estalvi a mans de Catalans enormement emprenyats amb el sistema bancàri, emprenyats contra La Caixa, que a més de perdre totalment el seu caire social i esdevenir un simple banc privat més, La Caixa ha mantingut -ignorem si encara manté, a primers de 2015- unes relacions pornogràfiques amb els Borbons.

    Ja ha desaparescut miserablement una xarxa de Caixes d'Estalvi catalanes que durant molts anys han treballat per aixecar al país... Ara el que ens queda es una muntanya de deutes i una colla de deliqüents que costarà molt de veure com entren a la presó.

    Tenim unes necessitats de financiació ingents: Cents de milers d'aturats que no poden aconseguir una mica de financiació per poder auto-emplearse i tornar a participar en l'economia. Petits projectes empresarials, absolutament viables, que no poden engegar perquè no reben cap mena de finançament per aixecar la persiana.

    Tenim exercits d'autònoms, comerciants i petites empreses que estan patint penes i treballs, sense accès a cap financiació bancària.

    Resumint la situació: L'únic que falta per començar a resoldre el problema plantejat és aconseguir:

    Unir les forçes de molts catalans al voltant del projecte Caixa Catalana perque al seu moment puguin pressionar a la Generalitat per engegar una nova Caixa de Pensions.

    Que la Generalitat de Catalunya, immediatament després de les eleccions del 27 de Setembre del 2015 concedeixi una llicència bancària a la nova Caixa Catalana i es pugui, el més aviat millor, anar obrint petites oficines i començar a fer treballar els nostres mateixos estalvis per aixecar un altra cop l'economia catalana.

    Demanem doncs:

    Adherir-se a la campanya per tornar tenir una nova Caixa de Pensions, però aquesta de veritat, al servei de la població de Catalunya.

    Fer difusió d'aquest projecte, per tal de poder començar a donar petits crèdits el més aviat possible.

    Mercès
    Caixa Catalana Cooperativa de Crèdit
    projecte@caixacatalana.cat
    www.CaixaCatalana.cat

    ResponElimina