dilluns, de setembre 15, 2014

La campanya Signa un Vot finalitza amb l’entrega d’instàncies al Parlament

La campanya Signa un Vot per la Independència, impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) juntament amb el suport de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), va finalitzar el passat Onze de Setembre. El projecte, basat en el dret fonamental de petició, culminarà amb l’entrega de totes les instàncies al Parlament de Catalunya el proper dilluns 15 de setembre a les 11:30 hores.
Les caixes amb les instàncies es descarregaran amb un camió a partir de les 11:30 hores davant de l’entrada del Parlament. A les 12 hores, la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, rebrà la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, el vicepresident de l’AMI, Josep Andreu, la coordinadora de la campanya, Rosa Alentorn; així com diversos representants de la campanya. L’audiència serà a porta tancada, però els mitjans en podran enregistrar imatges al començament.
Un cop finalitzada la reunió, cap a les 12:30 hores, Forcadell, Alentorn i Agustí Carles, jurista de l’ANC, duran a terme els Parlaments sobre els resultats i el punt i final de la campanya. Ho faran al parc de la Ciutadella, en un escenari situat a prop del Parlament. Als parlaments es detallarà la xifra d’instàncies assolida finalment; així com les conclusions polítiques i jurídiques de la campanya.

Gairebé 750.000 signatures.




Ara mateix al Parlament de Catalunya








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada