dilluns, de maig 12, 2014

8ª Xerrada del cicle "Sí Sí Catalunya nou estat" De L'ANC de Sant Andreu

El proper 15 de Maig, a les 7 del vespre, en Martí Anglada, el que fou periodista de TV3, i d'altres mitjans, ens parlarà d'una "Mirada europea sobre Catalunya". 


El punt de vista de Martí Anglada és especialment interessant, pel motiu que ell fou el corresponsal europeu a Brussel·les i a Berlín entre els anys 2009 i 2011, això afegit a la seva dilatada carrera professional, són els seus mèrits per que li fos concedit el reconeixement de l'APEC (Associació de Periodistes Europeus de Catalunya) amb el Premi Ernest Udina 2011 a la trajectòria europeista. Juntament amb la seva capacitat comunicadora, el fan una veu destacada i experta per opinar sobre el procés des d'una vessant europea. 
No ens podem perdre la xerrada, que ens obrirà els ulls i ens donarà informació en aquest mar de dubtes, mitges veritats, i mentides senceres, que està provocant el procés cap a l'estat propi.

Reserva't la data del dijous, dia 15 de Maig a les 7 de la tarda a l'auditori de Can Fabra de Sant Andreu, al Carrer Segre, 24. mapa Can Fabra



RECORDA:
Si ets del districte de Sant Andreu, si vols col.laborar com a voluntari, o simplement fer-te soci, posa't en contacte amb nosaltres en aquest mateix bloc, o enviant un correu a la nostra adreça: santandreu@assemblea.cat

o més directe encara a la web de l'Assemblea Nacional de Catalunya. http://assemblea.cat/?q=inscripcio_anc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada