dimarts, de febrer 18, 2014

Informació de la xerrada de Jordi Millà del CCN

Ahir a l'Auditori de Can Fabra el Sr. Jordi Millà del Centre Català de Negocis, ens va exposar la seva visió de les necessitats econòmiques de Catalunya. Molt interessant la seva exposició històrica per situar-nos en el moment, i encara més interessant el punt de vista, i les dades que des d'una vessant empresarial, coincideix amb el món dels savis economistes, que declaren que la independència és el millor recurs econòmic per a Catalunya.
Un matís interessant de la seva explicació, és veure el punt de vista d'un home que ha dedicat la seva vida al món dels negocis i no té la retòrica ni els discurs dels polítics. Parla amb tranquil·litat de l'entès, de xifres, guanys i beneficis, de la mateixa manera que també explica de pèrdues i deutes, i negociacions. 
Molt interessant i engrescador.

Us destaco alguns titulars:

"Espanya es víctima del seus sistemes estructurals i de la seva idiosincràsia"

"Només amb un estat propi Catalunya serà econòmicament viable

La xerrada va acabar per que s'acaba el marge horari, per que si haguessim tingut més temps se'ns hagués fet de nit sentint Jordi Rius. 

Molt bona feina la que està fent el Centre Català de Negocis, aquests són els empresaris connectats al corrent de la democràcia i amb les idees clares. 

Moltes gràcies al CCN i als organitzadors per fer-la possible.




Aquestes xerrades són interessantíssimes, són una aportació per entendre coses i tenir més arguments si cal. NO US PERDEU LA PROPERA. 

Enllaç per a veure la xerrada :
VÍDEO DE LA XERRADA


 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada