divendres, de setembre 06, 2013

Companys i companyes, molt bona nit!
Us volem informar que ara mateix tenim 10 autocars plens cap a les Terres de l'Ebre i encara ens queden força places per emplenar l'11è autocar cap a La Ràpita! Animeu-vos l'11 de setembre omplim 11 autocars cap a La Ràpita!!!
Si voleu pujar amb nosaltres a l'11è autocar (súper mític) i fer història a les terres de l'Ebre ho heu de fer de la següent manera:
Formalització de la inscripció en persona i pagament en efectiu a les parades de Pl. Maragall, dissabte 7/9 matí; Pl. Catalunya (davant botiga del Barça) dissabte 7/9 tarda.



Informació de sortida dels autocars el proper dia 11 per aquells que fareu història a la Caravana d'11 autocars de l'11 de setembre de 2013

HORA DE TROBADA: a les 9h
LLOC: PASSEIG DE TORRAS I BAGES cantonada C/PALOMAR
METRO: LINIA 1 parada TORRAS I BAGES
Com ja sabeu heu de cercar els companys que portin armilla reflectant i amb el vostre nom i cognom us diran el número de BUS assignat.
(BUS 40, 73, 96, 126 i 127)
DEMANAR-VOS QUE TANT AVIAT COM ARRIBEU AL BUS, ENTREU I US INSTAL·LEU, PER TAL D'ANAR EL MÉS RÀPID POSSIBLE.

Aproximadament a les 12 h arribarem a Sant Carles de la Ràpita (prèvia parada tècnica a l'Àrea de Servei de El Mèdol (Tarragona)
Ens quedarem al poble fins l'hora d'anar al tram de la Cadena.
A aquesta mateixa hora, a la Plaça de l'Ajuntament hi faran la Hissada de la senyera i cantada dels segadors
 (a veure si podem arribar-hi)
TRASLLAT AL TRAM:
Aprox. a 15:30h tornarem a pujar als autocars (cacascú al mateix número d'autocar en el que ha vingut) per traslladar-nos al tram 31-32 i participar a la cadena.
Els autocars no podran aparcar a la Nacional, però els tindrem molt a prop.
Quan es desfaci la cadena a les 18h NO ENS MOVEM DEL TRAM, esperem que vinguin els autocars i anem pujant cadascú al mateix número d'autocar que a l'anada.
En qualsevol cas, cada autocar tindrà una persona responsable que, a l'inici del viatge, us tornarà a recordar tota aquesta informació.
Rebereu un correu de l'Assemblea Nacional Catalana, dient que us han inscrit al tram, alguns de vosaltres l'heu rebut.

PER DINAR:
Si voleu menjar als restaurants, es molt millor reservar taula. Podeu trobar informació d'alguns dels restaurants del poble a: http://www.enlarapita.com/ca/

I fins aquí la tralla, bon cap de setmana i Visca Catalunya Lliure!













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada